T

he Battle.. in het bos.

Spannende opdrachten en een sterk competitielement, adrenaline gegarandeerd!

De verschillende teams strijden tijdens deze zenuwslopende battle tegen elkaar. Opdrachten moeten in een race tegen de klok worden uitgevoerd. Groepen strijden tegen elkaar om de snelste tijd én de juiste antwoorden. Een spel waarbij tijd en samenwerking centraal staat!

Het spel eindigt met een zinderende finale waarbij zaken en personen uitgebeeld dienen te worden. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld? Een hilarisch einde van een spannend en divers spel tot de laatste minuut!

Voorbeelden van opdrachten zijn:

 • Memory
 • Grote houten puzzel oplossen
 • Zo snel mogelijk een code ontrafelen teneinde een slot open te maken
 • De omgeving van de locatie ontdekken d.m.v. communicatie
 • Een mik-proef

The Battle is inclusief:

 • Intake gesprek over de groepsamenstelling, locatie en de gelegenheid
 • 2 uur spel
 • Implementatie eigen huisstijl in opdrachten
 • Professionele begeleiding
 • Hoogwaardige spelmaterialen
 • Medailles voor het winnende team

Het spel kan ook binnen ( bijvoorbeeld in een vergaderruimte als break out sessie) gespeeld worden bij slecht weer. The Battle wordt altijd gepersonaliseerd waarbij rekening wordt gehouden met de gekozen locatie, het bedrijf, de samenstelling van de groep en de gelegenheid. Het spel is geschikt voor groepen van 20 tot 50 personen. The Battle kan al gecreëerd en begeleid worden vanaf €35,00 per persoon.

De Battle organiseren wij regelmatig op een privélocatie in de Amsterdamse bossen inclusief transport, catering en drankenarrangement. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Een mogelijk dagprogramma:

14.30 vertrek kantoor met bus
15.00-20.00u ontvangst, spelelement, borrel, diner
20.00 terug naar kantoor met bus

Vul onderstaand bel mij terug formulier in om de mogelijkheden voor uw dag te bespreken, dan nemen wij contact met u op!

Uw voor en achternaam

Uw Telefoonnummer

 

Onze werkwijze

Persoonlijk gesprek

Hoe ziet de dag en de groep eruit? Welke locatie vindt de gelegenheid plaats? Welk thema en informatie kunnen we verwerken?

Een persoonlijk gesprek vormt de eerste stap tot een onvergetelijk spel op maat!

Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van alle besproken details sturen we een passend vrijblijvende prijsopgave van uw spel.

Uitwerking spel

Wanneer we het eens zijn over de inhoud van het spel start de ontwikkeling en design van het spel. Tijdens deze periode houden we nauw contact zodat het eindresultaat precies past bij de verwachtingen.

Uitvoering!

De uitvoering is natuurlijk het leukst! De spellen worden door onze professionele game masters begeleid die uw groep enthousiast en vol energie achteraf weer zullen verlaten :)