Ben jij op zoek naar een origineel, memorabel bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Games4Groups creëert volledig op maat gemaakte concepten waarvan u het spel volledig in beheer krijgt. Wij zorgen voor de creatieve vormgeving en uitleg. Vervolgens kan het spel zo vaak als u wilt en op de gewenste gelegenheid ingezet worden, bijvoorbeeld als onboarding tool.

Mogelijkheden

Games4Groups bedenkt samen met jou wat voor soort dag/avond past bij jouw bedrijf of afdeling. We kijken naar de samenstelling van de groep, het doel van de dag, het budget, het gewenste dagdeel en natuurlijk wat voor gevoel je wilt creëren door het spelen van het spel. Adrenaline of juist kennisdeling, breinbrekers en/of teambuilding? Het draait allemaal om jullie doel, wij gebruiken het spel om het doel te bereiken!

Onze spelconcepten op maat kunnen op elke gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld starten in het hotel en eindigen in het restaurant? Geen probleem! Wij onderzoeken de mogelijkheden en kijken naar de tijd die je aan het spel wilt besteden.

Vervolgens maken wij een onvergetelijk spel waarin wij informatie over het bedrijf, de omgeving en indien gewenst ook over de deelnemers implementeren!

Meer informatie of direct een offerte?

NEEM CONTACT OP


 

Voorbeelden van spelconcepten op maat

Sofitel Legend The Grand – Cousu Main

Op Valentijnsdag werden de medewerkers van het Sofitel Legend the Grand getraind op hun service kwaliteiten op het hoogs

The Boston Consulting Group – kennismakingsspel

Twee keer per jaar organiseert BCG een business course in het buitenland. Studenten maken hierbij kennis met het bedrijf

Kennismakingsspel van der Valk

General Manager Barbara van der Valk van het van der Valk Hotel op Bonaire gaf ons de uitdaging een 4 uur durend spel te


 

Referentie Google Nederland:

“Een van de doelstellingen van onze jaarlijkse team offsite (>100 pax) is dat collega’s van verschillende teams en levels elkaar beter leren kennen.
Geheel passend bij de cultuur van ons bedrijf moet dat dan fun, competitief, hoog energiek en snel zijn.
De Game van bedrijf Games4Groups, waarin het maken van selfies bij een 10-tal gekke opdrachten (tailor-made voor de doelstelling en de locatie) centraal staat, heeft daarin een fantastische bijdrage geleverd.
En levert naast mooie verhalen en versterkte connecties tussen teams een mooie reeks foto’s op!”