Levend stratego | Op een fort

Jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen, tactisch denken en samenwerken. Je kent het vast wel… Levend Stratego!
Het groepsspel Levend Stratego Extended Version wordt gespeeld op een fort op nog geen half uur rijden van Amsterdam en wordt aangeboden als totaalpakket.

Programma indicatie

14.00u vertrek kantoor met de bus
14.30-20.30 ontvangst, levend stratego, borrel, diner
21.00u weer terug op kantoor


real life stratego

Locatie

Het twee verdiepingen tellende en 100 jaar oude fort diende enkele korte perioden als strafgevangenis; tijdens de oorlog als huis van bewaring voor militairen, na de oorlog zaten in het fort Nederlanders opgesloten die met de bezetter hadden samengewerkt. Uit die tijd dateren de tralies, net als de wandschilderingen in de poterne. Vanaf 1947 werden dienstweigeraars voor Nederlands-Indië in het fort ondergebracht. Het fort is recentelijk gerestaureerd.
Er is 1 grote ruimte voor +- 100 personen in theateropstelling .Verder zijn er 8 break out ruimtes waar +-  20 personen in passen. Buiten vindt je een tent waar diner plaats kan vinden bij mooi weer. Bij slecht weer kan het diner binnen plaatsvinden.

Tijdens deze dag is het fort enkel voor jullie groep toegankelijk. Het fort bevindt zich op 35 minuten rijden van het centrum van Amsterdam (in de Beemster).

Spelelement Levend Stratego

Van het standaard Levend Stratego spel hebben wij de ‘Extended Version’ gemaakt, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Er zijn telkens weer nieuwe opdrachten waar punten mee verdiend kunnen worden en tegelijkertijd leer je elkaar en de locatie beter kennen. Je weet nooit wie of wat er achter een nis verstopt is..

Adrenaline, strategie en competitie staan hoog in het vaandel bij dit spel!

Informatie over het bedrijf of elkaar wordt door middel van het personaliseren van de ‘geheime missies’ en/of vragen die in het spel voorkomen verwerkt. Ook zie je het logo van het bedrijf terug in de opdrachten en op de locatie.
Door het behalen van geheime missies en nieuwe doelen kan je meer punten verdienen en is dit spel nog veel tactischer dan je denkt. Het perfecte spel voor tijdens een strategische dag dus! Met je team is het belangrijk om een tactiek te bedenken, hoe slimmer je samen speelt, hoe sneller je punten verdiend. Het winnende team ontvangt een welverdiende medaille!


Mogelijkheden

Dit spel is te boeken voor 30-100 personen en is inclusief:
• Intake gesprek over de groepsamenstelling en doel van de dag
• Locatiehuur, transport, catering (2 of 3 gangen en borrelhapjes) en drankenarrangement
• Teambuilding, strategie, kennis, actie
• Implementatie logo en bedrijfsinformatie in opdrachten
• Professionele begeleiding
• Hoogwaardige spelmaterialen
• Medailles voor het winnende team

Ook is het mogelijk om een hele of halve dag te vergaderen op het fort.

Een geheel verzorgde dag is al te boeken vanaf €125,00 (excl. BTW) per persoon.

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden voor jullie dag door te nemen! Interesse? Druk dan op onderstaande button!

NEEM CONTACT OP


Of vul onderstaand bel mij terug formulier in en wij nemen contact met jou op!

Uw voor en achternaam

Uw Telefoonnummer