D

e maffia is op zoek naar een nieuwe leider!

Deze dient echter wel competent te zijn, daarom wordt deze gezocht in de gevangenis. In samenwerking met de corrupte bewaking is hier een test uitgezet om de beste bende uit de gevangenen te filteren. Er wordt hierbij gelet op onderhandelcapaciteiten, behendigheid, oplossingsgerichtheid en creativiteit. De bendes strijden tegelijkertijd in dezelfde ruimte, er kan er echter maar 1 de winnaar zijn. De bendeleider van deze bende wordt in de gevangenis geinaugureerd en zijn hele bende ontvangt amnestie. Zal de rest van de groep ook nog weten te ontsnappen?

Prison Escape op maat

Onze specialiteit is het maken van een spel op maat. Hierbij kan gedacht worden aan het integreren van bedrijfswaarden, of een spel dat wordt gespeeld op een locatie naar keuze. Samen maken wij het perfecte spel dat past bij het doel van de dag.

Hierbij houden wij rekening met het ‘soort’ groep waarmee je bent, hoe groot deze is en welke elementen je graag terugziet in jouw uitje (actief, interactief, teambuilding, nadenken, binnen of juist buiten etcetera)

Door onze betrokkenheid en passie kunnen wij een spel organiseren wat precies past bij jouw gezelschap!

Mogelijk programma

17.00-17.05u Welkom en speluitleg
17.05-17.50u Escape
17.50-18.00u Prijsuitreiking en groepsfoto

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en we kijken samen naar de mogelijkheden.