Games4Groups is opgericht vanuit een passie voor spellen en interactie tussen mensen.  Niemand hoeft zich meer 13 in een dozijn te voelen tijdens een uitje. Een bedrijf waarbij persoonlijke benadering en kwaliteit de norm is. Met toonaangevende opdrachtgevers zoals Google, Deloitte en K-Swiss en bieden we kwalitatief zeer sterke spelelementen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Missie
Games4Groups maakt spellen op maat om te integreren in jouw training, bedrijfsuitje of zakelijk evenement.

 

Visie
Niemand hoeft zich meer 13 in een dozijn te voelen tijdens een uitje, een persoonlijke benadering en kwaliteit is de norm.

bedrijfsuitje

Spellen

Onze spellen zijn gecreëerd met als doel om mensen samen te brengen. Een hoge mate van interactie, teambuilding en uitdaging maakt elk uitje een onvergetelijke!

Spel op maat 

Onze specialiteit is het maken van een spel op maat. Hierbij kan gedacht worden aan het integreren van bedrijfswaarden, of een spel dat wordt gespeeld op een locatie naar keuze. Samen maken wij het perfecte spel dat past bij het doel van de dag.

Hierbij houden wij rekening met het ‘soort’ groep waarmee je bent, hoe groot deze is en welke elementen je graag terugziet in jouw uitje (actief, interactief, teambuilding, nadenken, binnen of juist buiten etcetera)

Door onze betrokkenheid en passie kunnen wij een spel organiseren wat precies past bij jouw gezelschap!

Anderen over ons

300px-Google_2014

"Een van de doelstellingen van onze jaarlijkse team offsite (>100 pax) is dat collega's van verschillende teams en levels elkaar beter leren kennen.
Geheel passend bij de cultuur van ons bedrijf moet dat dan fun, competitief, hoog energiek en snel zijn.
De Game van bedrijf Games4Groups, waarin het maken van selfies bij een 10-tal gekke opdrachten (tailor-made voor de doelstelling en de locatie) centraal staat, heeft daarin een fantastische bijdrage geleverd.
En levert naast mooie verhalen en versterkte connecties tussen teams een mooie reeks foto's op!"

Booking.com_logo_blue

'Games4Groups has designed and delivered several game experiences for Leadership and Team Building training programs for Booking.com. In each instance, Games4Groups has created a game that fits within our overall training program seamlessly, has delivered to our learning objectives and also received positive feedback from both the participants and our trainers.' Anne Parker, Global Training Quality Manager Booking.com

pepsico-thumbnail-1

'Games4Groups ontzettend bedankt voor het organiseren van onze marketing & sales dag. Dankzij jullie hebben we op een unieke locatie (fort bij Spijkerboor) een prachtige dag gehad. De extended versie van Levend Stratego is echt een aanrader. Iedereen was super enthousiast, wat een prachtig spel!'

Onze werkwijze

Persoonlijk gesprek

Hoe ziet de dag en de groep eruit? Welke locatie vindt de gelegenheid plaats? Welk thema en informatie kunnen we verwerken?

Een persoonlijk gesprek vormt de eerste stap tot een onvergetelijk spel op maat!

Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van alle besproken details sturen we een passend vrijblijvende prijsopgave van uw spel.

Uitwerking spel

Wanneer we het eens zijn over de inhoud van het spel start de ontwikkeling en design van het spel. Tijdens deze periode houden we nauw contact zodat het eindresultaat precies past bij de verwachtingen.

Uitvoering!

De uitvoering is natuurlijk het leukst! De spellen worden door onze professionele game masters begeleid die uw groep enthousiast en vol energie achteraf weer zullen verlaten :)