J

agen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen, tactisch denken en samenwerken. Je kent het vast wel… Levend Stratego!

Levend Stratego Extended Version wordt gespeeld op een fort op 35 minuten rijden van Amsterdam en wordt aangeboden als totaalpakket:

14.00u vertrek kantoor
14.30-20.30 ontvangst, levend stratego, borrel, diner
21.00u weer terug op kantoor

Van het standaard Levend Stratego spel hebben wij de ‘Extended Version’ gemaakt, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Er zijn telkens weer nieuwe opdrachten waar punten mee verdiend kunnen worden en tegelijkertijd leer je elkaar en de locatie beter kennen. Je weet nooit wie of wat er achter een nis verstopt is.. Adrenaline, strategie en competitie staan hoog in het vaandel bij dit spel!

Informatie over het bedrijf of elkaar wordt door middel van het personaliseren van de ‘geheime missies’ en/of vragen die in het spel voorkomen verwerkt. Ook zie je het logo van het bedrijf terug in de opdrachten en op de locatie.

Dit spel is te boeken voor 30-100 personen en is inclusief:

  • Intake gesprek over de groepsamenstelling en doel van de dag
  • Locatiehuur, transport, catering (Italiaans of Thais) en drankenarrangement
  • Teambuilding, strategie, kennis, actie
  • Implementatie logo en bedrijfsinformatie in opdrachten
  • Professionele begeleiding
  • Hoogwaardige spelmaterialen
  • Medailles voor het winnende team

Het is ook mogelijk om op het fort te vergaderen en/of te lunchen.

Vul onderstaand bel mij terug formulier in om de mogelijkheden voor uw dag te bespreken, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op! Het levend stratego arrangement kan al geboekt worden vanaf €125,00 p.p.

Uw voor en achternaam

Uw Telefoonnummer

 

Deze bedrijven gingen u voor:

booking

pepsico1

leerdam

‘Games4Groups ontzettend bedankt voor het organiseren van onze marketing & sales dag. Dankzij jullie hebben we op een unieke locatie (fort bij Spijkerboor) een prachtige dag gehad. De extended versie van Levend Stratego is echt een aanrader. Iedereen was super enthousiast, wat een prachtig spel!’ Pepsico Nederland

Onze werkwijze

Persoonlijk gesprek

Hoe ziet de dag en de groep eruit? Welke locatie vindt de gelegenheid plaats? Welk thema en informatie kunnen we verwerken?

Een persoonlijk gesprek vormt de eerste stap tot een onvergetelijk spel op maat!

Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van alle besproken details sturen we een passend vrijblijvende prijsopgave van uw spel.

Uitwerking spel

Wanneer we het eens zijn over de inhoud van het spel start de ontwikkeling en design van het spel. Tijdens deze periode houden we nauw contact zodat het eindresultaat precies past bij de verwachtingen.

Uitvoering!

De uitvoering is natuurlijk het leukst! De spellen worden door onze professionele game masters begeleid die uw groep enthousiast en vol energie achteraf weer zullen verlaten :)