Tijdens het innovatielab test YourGame in samenwerking met Games4Groups elke maand een nieuw interactief teambuilding spel. Elk spel moet immers ergens beginnen!

Zoek jij dus nog een leuke activiteit voor met je team of vriendengroep voor een klein bedrag en vind je het leuk om in YourGame’s testpanel plaats te nemen?

Meld je dan aan voor dit event (tickets voor de volgende labs zijn altijd te vinden via Eventbrite.nl), dan zorgt YourGame voor een onvergetelijke middag!

Zie hieronder de toekomstige en voltooide innovatie lab links.

Ben je met >20 personen? Dan kunnen we kijken of we een persoonlijk innovatielab kunnen organiseren. Neem hiervoor contact op met Laura via laura@games4groups.com.


Zaterdag 7 januari – Innovatielab – The Grand Hotel Amsterdam

Deze keer testen we een actief en tactisch spel in een meetingroom van het mooie hotel The Grand: Secret Island.

Meld je aan voor ons eerstvolgende Innovatielab via deze link of neem direct contact op via ons contactformulier

 

 

Onze werkwijze

Persoonlijk gesprek

Hoe ziet de dag en de groep eruit? Welke locatie vindt de gelegenheid plaats? Welk thema en informatie kunnen we verwerken?

Een persoonlijk gesprek vormt de eerste stap tot een onvergetelijk spel op maat!

Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van alle besproken details sturen we een passend vrijblijvende prijsopgave van uw spel.

Uitwerking spel

Wanneer we het eens zijn over de inhoud van het spel start de ontwikkeling en design van het spel. Tijdens deze periode houden we nauw contact zodat het eindresultaat precies past bij de verwachtingen.

Uitvoering!

De uitvoering is natuurlijk het leukst! De spellen worden door onze professionele game masters begeleid die uw groep enthousiast en vol energie achteraf weer zullen verlaten :)