Voor grotere groepen organiseren wij gehele dagen waarin competitie centraal staat.

Naast de spelelementen organiseren wij transport, catering, geluid, licht, aankleding, foto/videograaf en eventueel locatie, naar gelang de wensen van de klant en de mogelijkheden op de locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze evenementen?

Vul het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina in en wij nemen direct contact met u op


Mogelijke invulling van uw evenement

real life stratego

Levend stratego op een fort

Bent u op zoek naar een originele teambuilding activiteit met een flinke dosis adrenaline? Dan is deze activiteit wellicht wat voor uw team! Een perfect evenement in tijdens uw strategische meeting: Levend Stratego op een fort! Games4Groups implementeert naast de spelelementen ook catering, een fotograaf en transport naar keuze in uw dag.

 

LEES MEER


The Battle – in het bos

Spannende opdrachten en een sterk competitielement en adrenaline gegarandeerd!
The Battle wordt voor uw bedrijf gepersonaliseerd waarbij rekening wordt gehouden met de gekozen locatie, de samenstelling van de groep en de gelegenheid. Games4Groups implementeert naast de spelelementen ook catering, een fotograaf en transport naar keuze in uw dag.

 

LEES MEER


Meer informatie of direct een offerte?

NEEM CONTACT OP

Onze werkwijze

Persoonlijk gesprek

Hoe ziet de dag en de groep eruit? Welke locatie vindt de gelegenheid plaats? Welk thema en informatie kunnen we verwerken?

Een persoonlijk gesprek vormt de eerste stap tot een onvergetelijk spel op maat!

Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van alle besproken details sturen we een passend vrijblijvende prijsopgave van uw spel.

Uitwerking spel

Wanneer we het eens zijn over de inhoud van het spel start de ontwikkeling en design van het spel. Tijdens deze periode houden we nauw contact zodat het eindresultaat precies past bij de verwachtingen.

Uitvoering!

De uitvoering is natuurlijk het leukst! De spellen worden door onze professionele game masters begeleid die uw groep enthousiast en vol energie achteraf weer zullen verlaten :)